SANA Dog konzerva s králičím mäsom

Kód: 10429
Novinka Tip
Značka: Sana Dog
€4,20 €3,50 bez DPH €1,05 / 100 g
Skladom (6 ks)
Môžeme doručiť do:
9.12.2024

Obsah: 40 % králičie mäso, 18,5 % králičie telá, 15 % králičie vnútornosti, 6 % bataty (sladké zemiaky), 5 % tekvica, 3 % špenát, 3 % hrušky, 3 % jablká, 3 % marhule, 1,5 % slnečnicový olej, 0,9 % konopný olej, 0,5 % šípka, 0,5 % vápnikové morské riasy, 0,1 % kelpa (zelená morská riasa)

Veľkosť balenia: 400g

Detailné informácie

Podrobný popis

SANA Králičia konzerva pre psy so sladkými zemiakmi, marhuľami a konopím

Krehké králičie mäso, lahodné bataty, šťavnatá marhuľa, konopí bohaté na živiny a harmonická kombinácia tekvice, špenátu, jabĺk a hrušiek v králičom menu vytvárajú kulinársky pôžitok pre vášho psieho spoločníka.

Výrobca sa dôsledne vyhýba umelým prísadám, syntetickým vitamínom, zvýrazňovačom chuti a konzervantom.

Zloženie:

  • 40 % králičie mäso
  • 18,5 % králičie telá
  • 15 % králičie vnútornosti
  • 6 % bataty (sladké zemiaky)
  • 5 % tekvica
  • 3 % špenát
  • 3 % hrušky
  • 3 % jablká
  • 3 % marhule
  • 1,5 % slnečnicový olej
  • 0,9 % konopný olej
  • 0,5 % šípka
  • 0,5 % vápnikové morské riasy
  • 0,1 % kelp (zelená morská riasa)

Doplnkové krmivo pre psy s vyváženým pomerom vápnika a fosforu 1,4 : 1,0.

Analytické zložky:

  • Bielkoviny: 9,9 %
  • Surový tuk: 5,3 %
  • Vlhkosť: 75 %
  • Surový popol: 4,3 %
  • Surová vláknina: 0,7 %

Odporúčaná denná dávka: cca 2,5 % až 3 % telesnej hmotnosti psa. Individuálne potreby sa môžu líšiť v závislosti od aktivity, veku alebo plemena psa.

Orientačné hodnoty:

  • 5 kg telesnej hmotnosti: cca 125 - 150 g
  • 10 kg telesnej hmotnosti: cca 250 - 300 g
  • 20 kg telesnej hmotnosti: cca 500 - 600 g
  • 30 kg telesnej hmotnosti: cca 750 - 900 g
  • 40 kg telesnej hmotnosti: cca 1000 - 1200 g

Dodatočné parametre

Kategória: Konzervy
Hmotnosť: 0.4 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: