Ryba s morskou riasou midi
Kód: 711/300 711/600 Zvoľte variantPodrobný popis
Charakteristika: Mini pamlsok v tvare drobných peletiek s priemerom 8 mm a dĺžkou cca 5 - 6 mm. Varený produkt z prevažne mäsovej zmesy s morským krillom a menším rastlinným podielom nevyhnutným pre udržanie konzitencie, ktorý neobsahuje lepok. Zmes obsahuje 65 % kvalitných živočíšnych produktov, pivovarské kvasnice a vodné riasy (10 %). Zbytok tvoria tepelne upravené, bezlepkové, rastlinné suroviny. Peletka má tuhú, gumovitú konzistenciu, červeno-hnedú farbu po surovinách a intenzívnu mäsitú vôňu. Bez farbív, ochucovadiel a aróm.
Peletky používajte nejlepšie ako odmenu pri výcviku. Nejde o klasické krmivo, ale chuťovo veľmi atraktívny doplnok, preto ho nepoužívajte miesto krmiva. Dennú dávku pre výcvik nie je potrebné obmezovať, pokiaľ je rozdelená do primeraného časového úseku. V prípade, že váš psík požije nedopatrením väčšie množstvo pamlskov, niče nedeje, pretože sa jedná prírodné suroviny, ktoré nijako nepoškodia organizmus - ojedinele môže dôjsť k prechodným hnačkám.
Zloženie: Surové, uvarené rybie mäso (treska alebo žralok). Výberová lososová múčka. Hovädzí a bravčová mäsová múčka. Hydinová pečianka, rybí vývar, varená ryža. Hovädzie lojové škvarky, extrudované kukuřičné klíčky, pšeničné klíčky, hnedá morská riasa Kelpa, sušené vejcia, pivovarské kvasnice, hovädzí kolagén, sladkovodná riasa Spirulina, lososový olej. Neobsahuje obilniny a hydinové mäso.
Obsah prirodzených živín na 1 kg krmiva: Bielkoviny (NL) - 32 %, Tuk – 18 %, Vláknina - 3,2 %, Popol - 9,5, Škrob - 14 %, Vápnik 3,1 %, Fosfor 1,6 %, NaCl 0,6 %, Jód 11,8 mg.
Energetická hodnota: 15,27 MJ / kg = 3650 kcal.
Skladovanie a spotreba: Skladujte v uzavárateľných obaloch, v suchu a tme. Odporúčaná doba spotreby pre zachovanie výraznej chuti je 3 mesiace od otvorenia, pri skladovaní do max. 18 °C. Pri teplote do 10 °C spoteebujte max. do 6 mesiacov. Zmrazený výrobok je však možno používať min. 12 mesiacov od nákupu. Uchovávajte peletky vždy dobre uzavreté, sú veľmi aromatické.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.