Kačka a kura so svetlicovým olejom
Kód: 2865/200 2865/400 Zvoľte variantPodrobný popis
Mäsová konzerva O'Canis pre mačky kačka a kura so svetlicovým olejom je doplnkové krmivo bez obilnín (Grain Free) pre mačky s množstvom čerstvého mäsa vhodné pre všetky plemená a vekové kategórie mačiek.
Konzerva ponúka vašej mačke len čerstvé, prírodné ingrediencie najvyššej kvality bez použitia obilnín a sóje, pridanej soli, cukru, chemických konzervantov, farbív a dochucovadiel. Je veľmi vhodná pre mačky s alergiami, citlivým trávením alebo potravinovou intoleranciou.
Konzervy sú vyrábané s najvyššou starostlivosťou o výber surovín, doplnené potrebnými vitamínmi a minerálmi umožňujúci ľahké kŕmenie aj mačiek na diéte pod dohľadom vášho veterinára. Optimálna kombinácia použitých ingrediencií s vysokým podielom čerstvého mäsa 83,9 a 15%, zaručuje vysokú stráviteľnosť a rešpektuje potreby prísneho mäsožravca akým každá mačka je.
Výživné doplnkové látky (na 1 kg)
vitamín D3 200 IE; vitamín E 30 mg; taurín 1500 mg; mangán (oxid mangánatý) 75 mg; zinok (síran zinočnatý, monohydrát) 15 mg; jód (jodičnan vápenatý, bezvodý) 0,75 mg; selén (ako seleničitan sodný) 0,03 mg
Odporúčané dávkovanie
Odporúčané denné dávkovanie je uvedené v tabuľke alebo na obale. Pre určenie optimálnej kŕmnej dávky tiež pravidelne kontrolujte hmotnosť mačky a berte na zreteľ jej individuálnu hmotnosť v porovnaní s hmotnosťou typickou pre dané plemeno, mieru aktivity a záťaže, temperament, trávenie a rýchlosť metabolizmu. Vždy zaistite dostatok čerstvej čistej pitnej vody.
Hmotnosť mačky (kg) Kŕmna dávka (g)
2 - 3 135 - 200
4 - 5 200 - 300
6 - 7 400 - 450
8 - 9 500 - 525
Skladovanie
Skladujte v suchu a tme. Po otvorení spotrebujte do 48 hodín a skladujte v chlade. Dátum minimálnej trvanlivosti je vyznačené na obale.
Doplnkové parametre
Kategória: Konzervy pre mačky
Dostupné balenie: 400 g
Druh: kúsky v šťave
Materiál balenia: plech
typ krmiva: konzerva / paštéta
vek mačky: všetky
bezobilná receptúra: áno
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať hodnotenie
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.