Kačka s rybou mini
Kód: 633/300 633/600 633/150 Zvoľte variantPodrobný popis
Charakteristika: Mini pamlsok v tvare drobných peletiek s priemerom 8 mm a dĺžkou cca 5 - 6 mm. Varený produkt z prevažne mäsovej zmesy s morským krillom a menším rastlinným podielom nevyhnutným pre udržanie konzitencie, ktorý neobsahuje lepok. Zmes obsahuje 65 % kvalitných živočíšnych produktov + arktického krilla a pivovarské kvasnice (10 %). Zbytok tvoria tepelne upravené, bezlepkové, rastlinné suroviny. Peletka má tuhú, gumovitú konzistenciu, červeno-hnedú farbu po surovinách a intenzívnu mäsitú vôňu. Bez farbív, ochucovadiel a aróm.
Peletky používajte nejlepšie ako odmenu pri výcviku. Nejde o klasické krmivo, ale chuťovo veľmi atraktívny doplnok, preto ho nepoužívajte miesto krmiva. Dennú dávku pre výcvik nie je potrebné obmezovať, pokiaľ je rozdelená do primeraného časového úseku. V prípade, že váš psík požije nedopatrením väčšie množstvo pamlskov, niče nedeje, pretože sa jedná prírodné suroviny, ktoré nijako nepoškodia organizmus - ojedinele môže dôjsť k prechodným hnačkám.
Zloženie: Čistá kačacia múčka. Lososová múčka - protein 70 %, varená ryža. Hovädzia masová moučka. Hovädzie lojové škvarky, extrudované kukuričné klíčky, pšeničné klíčky, arktický krill, sušené vejcia, pivovarské kvasnice, hovädzí kolagén, sušená hydinová pečeň, lososový olej, sušená červená repa. Neobsahuje obilniny a hydinové mäso.
Obsah prirodzených živín na 1 kg krmiva: Bielkoviny (NL) - 32 %, Tuk – 16 %, Vláknina - 2,8 %, Popol - 10%, Škrob - 14 %, Vápnik 2,8 %, Fosfor 1,5 %, NaCl 0,65 %, Jód 1,2 mg.
Energetická hodnota: 14,62 MJ / kg = 3495 kcal
Skladovanie a spotreba: Skladujte v uzavárateľných obaloch, v suchu a tme. Odporúčaná doba spotreby pre zachovanie výraznej chuti je 3 mesiace od otvorenia, pri skladovaní do max. 18 °C. Pri teplote do 10 °C spoteebujte max. do 6 mesiacov. Zmrazený výrobok je však možno používať min. 12 mesiacov od nákupu. Uchovávajte peletky vždy dobre uzavreté, sú veľmi aromatické.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.