Bravčové mäso
-
Bravčová svalovina kusová
-
Bravčová svalovina s kosťou kusová
-
Bravčová svalovina bez kosti mletá
-
Bravčová svalovina s kosťou mletá
-
Bravčová svalovina s drobmi
-
Bravčové kosti
-
Bravčové vnútornosti
-
Hotovky s bravčovým mäsom
Najpredávanejšie
46 položiek celkom
Bravčové mäso má nižší obsah bielkovín, cca. 18%, ale obsahuje veľké množstvo tuku až 20 - 50%. Je mimoriadne vhodné pre psíkov v záťaži, v zime trvalo žijúcich vonku a všetkých, ktorí postrebujú pribrať. Vzhľadom na vysoký obsah tuku, môže citlivejším jedincom spôsobovať hnačky. Z bravčových vnútorností môžeme využiť pri kŕmení všetko - jazyk, srdce, pľúca, slezinu, pečeň, obličky, žalúdok, mozoček. Bravčové kosti sú výborné na obhrýzanie. Taktiež môžeme využiť kože a nožičky na prípravu domácej huspeniny (recept na blogu) a nožičky tiež ako perfektnú maškrtu.