Zmrzlinová zmes - jablko

Kód: 2538
€5,99 €4,99 bez DPH
Dostupné do týždňa
Položka bola vypredaná…

Obsah: Chutné osvieženie pre horúce letné dni, doplnenie prírodných vitamínov, minerálov a živin.

Váha balenia: 50g

Detailné informácie

Podrobný popis

Počas horúceho leta strácajú zvieratá kvôli nadmernému poteniu elektrolyty, minerály a stopové prvky. Môžeme ich ľahko doplniť zmrzlinovou zmesou v prášku, ktorú jednoducho premeníme na zmrzlinu. Stačí dózu zmiešať s vodou, nechať ju približne 20 minút nabobtnať a potom v ľubovoľných formičkách, alebo kockách na ľad, zmraziť. Toto chutné osvieženie môžeme vylepšit namletým surovým aj sušeným mäsem, mäsem z konzervy, alebo iným pamlskom a miesto zmrzlinovej paličky použiť napr. zatočnú rolku z hovädzej kože.

Vďaka spracovaniu hodnotných prírodných surovín za studena sú minerálne látky organickej kvality, preto zmes na zmrzlinu disponuje vysokou životnou energiou (BioAktivita), ktorá minerálom a živinám umožňuje priestup skrz bunečnú membránu, a tým zaisťuje maximálnu využiteľnosť pre výživu buniek. Neobsahuje žiadne umelé vitamíny, syntetické látky, ani konzervanty.

Zloženie: Zmes na zmrzlinu obsahuje iba čisto prírodné zložky 100% kvality:Zvápenatelé riasy, mrkva, šípky, červená repa, sladový kvet, jablčná a jahodová dreň extrakt z hroznových jadierok, pivovarské kvasnice

Príprava a dávkovanie:

Obsah dózy dobre premiešajte s 230ml vody (vznikne asi 250ml zmrzliny). Nechajte 15 až 20 min. bobtnať. Naplňte vhodnú formičku a nechajte zamraziť podľa veľkosti na 1 až 2,5 hodiny.
 

Pes Denná dávka
Malý pes do 10 kg 1 až 2 ľadové kocky denne (malá zmrzlina)
Stredný pes 10 až 30 kg 3 až 5 kociek denne (stredná zmrzlina)
Veľký pes nad 30 kg 4 až 8 ľadových kociek denne (veľká zmrzlina)

 

Analytické zložky: proteín7,6 %, tuk 1,1 %, vláknina 12,8 %, popel 28,6 %, vápnik 9 %, fosfor 0,2 %, sodík 0,17 %

Dodatočné parametre

Kategória: Zmrzlina pre psy
Hmotnosť: 0.05 kg
Položka bola vypredaná…

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: